Snelle pasta

Print Recipe
0 Add to Favorites
pinit
pinit
0 Add to Favorites

Snelle pasta

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 20 min Cook Time 10 min Total Time 30 minuten Best Season: Zomer

Description

De super snelle pasta is simpel, maar toch heerlijk. We hebben hem tijdens een dieet ontdekt en wat aangepast naar onze eigen smaken en voorkeuren. Dit recept is voor twee personen.

Ingrediënten

Instructies

  1. Kook de pasta al dente in ruim water met een blokje runderbouillon. Giet de pasta af en doe de knoflook olijfolie over de pasta en roer het geheel goed door.

  2. Halveer de cherrie tommatjes en doe ze in een bakje. Deze serveren we namelijk los bij de pasta.

  3. Snij de bosui, de ham en de champigons in kleine stukjes, zodat de kleine stukjes straks in de schelpjes kunnen koken. Bak eerst de ham en de bosui in een ruime koekenpan of wok met wat olijfolie. Voeg de knoflook en de champignons toe. Blus af met de demi crème fresh. Maak op smaak met gemalen peper en wat zout. Het gerecht lijkt wellicht iets zout, maar straks door de pasta en de tomaat komt dit helemaal goed.

  4. Het gerecht lijkt wellicht iets zout, maar straks door de pasta en de tomaat komt dit helemaal goed.

  5. Doe de pasta erbij en roer even goed door op het vuur. Klaar!

Note

Serveer tip

Serveren dus met de tomaatjes die ieder naar eigensmaak kan toevoegen.

Variatie tip

Doe ook eens wat parmezaan door het gerecht of vervang de ham met gerookte spek en de crème fresh met kookroom.

Dit vind je misschien ook lekker ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *