Beste bezoeker,

Koken is een van mijn hobby’s. Ik vind het heerlijk ontspannend en naast mijn werk in de ICT een prima creatieve tegenhanger voor al die enen en nullen. Ik bedenk zelf recepten of probeer recepten van anderen die ik vervolgens simpeler maak en meer naar mijn smaak aanpas.

Het kwam vaak voor dat ik wat bedacht en later niet meer wist hoe ik dat nou gedaan had. Door mijn ervaringen in de IT en mijn hobby te combineren tot deze website, had ik direct de oplossing tegen het ‘vergeten’ van recepten.

Het is ondertussen een plek geworden waar niet alleen vrienden, familie en kennissen mijn recepten terug vinden en gebruiken, maar ook een plek waar anderen komen om een recept te lezen en ook uit te proberen. Fantastisch om te zien hoe blij mensen zijn met een mooi recept!

Echt heerlijk om dingen die mij plezieren te delen met anderen. Ga dus gerust je gang en print de recepten uit, schrijf ze over, zet je laptop of iPad naast de pannen in de keuken en probeer ook iets.

Heb jij een recept geprobeerd  en heb je op of aanmerkingen, laat alsjeblieft een reactie achter. Dan leren we van elkaar en wie weet maken we dan samen het ultieme recept.

Ik hoop dat je veel plezier hebt van mijn website en vooral met mijn recepten.

Groet, veel kook plezier en natuurlijk eet smakelijk!

Jerry Schün

[instagram-feed]