Taart vulling: Aardbeien creme

Print Recipe
0 Add to Favorites
pinit
pinit
0 Add to Favorites

Taart vulling: Aardbeien creme

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 10 min Cook Time 10 min Total Time 20 minuten Best Season: Zomer

Description

Heerlijk frisse vulling voor een zomerse taart.

Ingrediënten

Instructies

  1. Maak de aardbeien schoon en doe in een kom. Voeg het sap van de halve limoen toe en de helft van de suiker.

  2. Prak de aardbeien fijn. Roer het geheel daarna met een garde tot een mooie gladde gelei.

  3. Klop de room met de rest van het suiker tot een slagroom.

  4. Doe 2 eetlepels water in een steelpan samen met de velletjes gelatine

  5. Zet het op een laag vuur tot je de gelatine ziet oplossen. Haal het dan direct van het vuur en roer het geheel goed door tot de gelatine is opgelost.

  6. Doe de gelatine dan bij de aardbeien gelei en roer het geheel goed door met een garde.

  7. Vouw nu voorzichtig het aardbeien mengsel door de slagroom en zet minstens een uur in de koelkast om op te laten stijven.

Note

Serveer tip

Ook prima als desert te gebruiken. Laat het dan opstijven in mooie desert glazen en versier met een klein toefje slagroom en een blaadje munt.

Dit vind je misschien ook lekker ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *