Gevulde tomaat


Gevulde tomaat
Description
Een heerlijk gezond, licht en verantwoord gerecht. Heerlijk bij bijvoorbeeld risotto of een pasta.
Ingrediënten
Instructies
-
Snij het kapje van de tomaten en hol deze uit. Zet ze ondersteboven zodat het vocht er uit kan lekken.
-
Laat de spinazie uitlekken in een bolzeef (druk eventueel wat overtollig vocht uit de spinazie).
-
Snij de feta in kleine stukjes en doe dit ook met de cashewnoten.
-
Roer de feta en de noten door de spinazie heen. Doe hier de oregano bij en breng verder op smaak met zeezout en vers gemalen peper.
-
Vul de tomaten ruim met het mengsel en zet ze in een overschaal die je van te voren hebt ingevet met wat olijfolie of wat boter. Doe de kapjes weer op de tomaat voor het gezicht.
-
Bak de tomaten in 25 minuten in een oven van 200 graden.
Note
Serveertip:
Serveer met pasta of een heerlijke risotto