Kokostaartje

Print Recipe
0 Add to Favorites
pinit
pinit
0 Add to Favorites

Kokostaartje

Difficulty: Beginner Prep Time 10 min Cook Time 20 min Total Time 30 minuten Servings: 12 Best Season: Geschikt voor het hele jaar

Description

Op Menorca kregen we iedere avond bij het buffet ook een desert tafel. Met daarop echt van alles. Maar wat we iedere avond in ieder geval namen was een klein puntje kokos taart. Een soort kokos macroon, maar dan in de vorm van een klein taartje (wat weer leek op een boterkoek, maar niet zo smaakte). Eenmaal thuis ben ik aan het experimenteren gegaan. En dit is het geworden.

Ingrediënten

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Vet de springvorm in.

  3. Verwarm de melk en smelt de boter erin.

  4. Meng de kokos met de basterdsuiker en roer de melk erdoor.

  5. Roer vervolgens het ei, zout, vanille en de bloem erdoor. Meng tot een egaal beslag.

  6. Giet het beslag in de ingevette springvorm.

  7. Bak de taart in het midden van de oven in 35 minuten goudbruin en gaar.

Note

Springvorm van 21-24 cm

Dit vind je misschien ook lekker ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *