Print opties:

Taart vulling: Chipolata

Cooking Method
Courses
Difficulty Gemiddeld
Tijd
Prep Time: 10 minuten Cook Time: 20 minuten Total Time: 30 minuten
Best Season Geschikt voor het hele jaar
Beschrijving

Dit is mijn favoriete taart vulling. Chipolata. En dan in combinatie met de Witte Chocolade Ganache en een klein laagje Abrikozen jam.

Ingrediënten
  • 2 Bakjes chipolata pudding (450 ml Mona)
  • 5 Blaadjes gelatine
Instructies
  1. Week in wat water de velletjes gelatine, als ze mooi rubberachtig flexibel zijn haal je ze er uit en met aanhangend water in een steelpannetje.

  2. Zet het op een laag vuur tot je de gelatine ziet oplossen. Haal het dan direct van het vuur en roer het geheel goed door tot de gelatine helemaal is opgelost.

  3. Doe dit, samen met de pudding in een grote kom en meng alles goed door elkaar.

  4. Zet het geheel in de koelkast om het op te laten stijven. Na ongeveer 30-45 minuten is de vulling wel stijf genoeg voor verwerking.

Note

Variatie tip

Natuurlijk is deze methode ook met andere soorten pudding te gebruiken.