Print opties:

Whiskysaus

Cooking Method
Cuisine
Courses
Difficulty Beginner
Tijd
Prep Time: 5 minuten Cook Time: 5 minuten Total Time: 10 minuten
Servings 4
Best Season Geschikt voor het hele jaar
Beschrijving

Ook deze mag tijdens gourmet of fondue niet ontbreken. Of wat dacht je bij de BBQ!

Ingrediënten
  • 175 g Mayonaise (Calve)
  • 50 g Ketchup (Heinz)
  • 2 tbsp Whisky (Johnny Walker black label gebruik ik)
  • 1 tbsp Witte basterdsuiker
  • 1/8 tsp Gerookte paprika
  • Zout & peper
Instructies
  1. Doe de ingrediënten in een kom en meng alles goed door elkaar. Zet in de koelkast voor een uurtje of twee om alle smaken goed te laten intrekken. Ik gebruik overigens Johnny Walker Black label 12 Yr. old malt

Note

Serveer tip

Perfect bij vis of kip, maar ook lekker bij shoarma, gourmet of BBQ natuurlijk.

Variatie tip

Serveer hem koud over wat garnalen op een bedje van ijsbergsla en je hebt een heerlijke garnalen cocktail.